Van waar komt de term Asian Handicap in het gokken?

Home » Uncategorized » Van waar komt de term Asian Handicap in het gokken?

Asian handicap wedmarkten zijn ideaal voor voetbaltraders die een andere optie zoeken dan de conventionele 1X2.

Wij zullen u vertellen wat Asian Handicap Weddenschappen zijn, hoe u op de markten kunt wedden, en welke voordelen zij hebben.

De Asian handicap techniek wordt vaak gezien als Complex of moeilijk, maar zodra u het concept begrijpt, heeft u een nieuwe manier van kijken naar voetbalweddenschappen!! ⬇️⚽???

Wat zijn Asian handicaps?

In een voetbalwedstrijd worden de twee teams geacht verschillende kwaliteitsniveaus te hebben.

Het verschil wordt bepaald door een verscheidenheid van prepositionele en indirecte factoren, zoals:

  • Historische prestaties
  • Financiële kracht
  • Thuisploeg voordeel
  • Beschikbaarheid van spelers – schorsingen of blessures

Als Team A bijvoorbeeld 40 procent kans heeft om te winnen van Team B, en Team B 60 procent kans heeft om te winnen, zullen bookmakers en handelaren deze elementen combineren om kansen te genereren – de geschatte kans op succes van het team.

De spread is typisch verschillend op één of andere manier, hoewel het effect aanzienlijk kan zijn afhankelijk van de waargenomen capaciteiten van de twee teams.

In standaard 1X2 markten kan het verschil bijgevolg aanzienlijk zijn, waardoor de favoriet weinig waarde en weinig rendement overhoudt.

“Asian handicap”-wedmarkten gaan de vermeende “vaardigheids vooringenomenheid” tegen door het speelveld gelijk te maken en de mogelijkheid van een gelijkspel te elimineren, wat resulteert in grotere winkansen.

Dit wordt gedaan door een positieve of negatieve doelhandicap toe te passen op elke kant, afhankelijk van welk team wordt gezien als de favoriet (negatief) of underdog (positief).

Why I only play Single bets and love the Asian handicap market | by  Injurytime | Medium

*bron medium

Level Asian Handicap weddenschappen

Een “Level Asian Handicap wordt aangeboden wanneer er geen waargenomen verschil in vaardigheden tussen twee teams – beide beginnen het spel met 0 doelpunten.

Je wedt in wezen op de algehele winnaar van het spel.

Het verschil is dat de loting is verwijderd; dus als de wedstrijd eindigt, wordt je inzet terugbetaald. Dit is hetzelfde als een Draw No Bet markt.

Single Asian Handicap weddenschappen

Single Asian Handicap weddenschappen zijn ideaal wanneer er een groot waargenomen verschil in vermogen is tussen twee teams.

Het veronderstelde betere team krijgt een “doelhandicap” om het verschil in kwaliteit voor gok doeleinden te elimineren.

Ze beginnen het spel bijvoorbeeld met -0,5, -1, -1,5, -2 doelpunten.

Split Level Asian Handicap weddenschappen

Wanneer het verschil in rating tussen de capaciteiten van de twee ploegen minder groot is, kan een “Level Asian Handicap”-weddenschap worden afgesloten.

U kunt uw weddenschap op een team verdelen tussen twee handicaps wanneer u op de markt wedt.

Een favoriet team zou de wedstrijd kunnen beginnen met (0 & -0.5), (-0.5 & -1), of (-1 & -1.5) doelpunten, bijvoorbeeld.

Voordelen van Asian Handicap weddenschappen

De voordelen aan het wedden op Asian Handicap markten zijn:

  • Het team dat u steunt kan nog steeds winnen of de weddenschap wordt geannuleerd, ongeacht de handicap. Dit vermindert uw risico om uw weddenschap te verliezen in vergelijking met een 1X2 markt door het minimum inzetbedrag te verlagen.
  • Veel professionele gokkers kiezen ervoor om op de Asian handicap markt te opereren, wat impliceert dat het een hogere waarde biedt.
  • De inzetmarges zijn lager omdat de trekking is verwijderd, waardoor u meer kans heeft op een aanhoudende winst in de loop van de tijd.
  • Door de waargenomen vooringenomenheid tussen twee teams te elimineren, geeft het gokkers meer kans op zeer favoriete teams.

Waarom heet het Asian Handicap?

De naam “Asian Handicap” komt van het feit dat deze vorm van wedden in Indonesië is ontstaan en in heel Azië populair is.

Conclusie

Asian Handicap weddenschappen zijn een populaire vorm van weddenschap onder voetbalfans, met name door de toegevoegde waarde die ze bieden.

Het vermindert het risico van het verliezen van uw inzet en biedt een hogere kans op winst, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel beginnende als ervaren gokkers.

Kies deze markt wanneer je denkt dat er een duidelijk verschil is in vermogen tussen twee teams, en je zult genieten van een spannende en winstgevende ervaring. ⬇️⚽???

Top 5 Online Bookmakers!
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
logo goksitesbelgie
Magic Betting banner
magic betting daily boosts
GOKSITESBELGIE.BE
Inhoudsopgave