Pros
- Unieke en meeslepende ervaring met prachtige 3D-effecten - Vier bonusspellen bieden extra speelplezier en meer uitbetalingsprijzen - Money Wheel, Mega Symbol, Golden Bonus of Pots of Gold bonusspellen - Progressieve jackpot op drie niveaus met veel kansen om grote prijzen te winnen - Gemiddelde volatiliteit en RTP van 96,31% - Plezier voor alle soorten spelers
Cons
- Lage maximale uitbetaling bij sommige bonusspellen - Beperkt aantal betaallijnen - Geen gratis spins functie

Charms And Clovers Slot is een nieuwe online gokkast van Betsoft die je de kans geeft om Iers geluk te beleven! Deze videoslot met 6 rollen en 40 winlijnen heeft knappe 3D-beelden en -animaties, evenals vier spannende bonusgames.

Charms And Clovers biedt spelers ook een progressieve jackpot op drie niveaus met veel kansen om grote geldbedragen te winnen. Dankzij een gemiddelde volatiliteit en een RTP van 96,31% is Charms And Clovers een leuke ervaring voor alle soorten spelers.

charms and clovers slot win

Grafische effecten van Charms And Clovers Slot

Charms And Clovers slot is een visueel indrukwekkend online spel van Betsoft met geweldige 3D-animaties en beelden.

Het thema van het spel is gebaseerd op het geluk van de Ieren, met symbolen zoals kabouters, vaten vol bier, klavertjes vier, regenbogen en meer. Tegen een magisch boslandschap biedt Charms And Clovers spelers een meeslepende ervaring vol kleurrijke afbeeldingen en spannende actie.

Naast de normale winsten op de rollen zijn er ook vier bonusgames die extra kansen bieden om grote prijzen te winnen!

Bonusspellen en functies

Charms And Clovers Slot biedt spelers een unieke bonuservaring met vier spannende bonusgames en een progressieve jackpot van drie niveaus.

Naast de gewone winsten op de rollen zijn er vier bonusgames die zorgen voor extra speelplezier en meer uitbetalingsprijzen: “Money Wheel”, “Mega Symbol”, “Golden Bonus” of “Pots of Gold”.

charms and clovers slot golden bonus

Conclusie

Charms And Clovers Slot is een spannend online spel van Betsoft dat spelers een unieke en meeslepende ervaring biedt. Met prachtige 3D-effecten, vier bonusgames en een progressieve jackpot met drie niveaus en veel kansen om grote geldbedragen te winnen, biedt Charms And Clovers slot eindeloos speelplezier voor alle soorten spelers.

Of je nu op zoek bent naar regelmatige winsten op de rollen of het grootste treffen in een van de bonusgames hoopt te behalen, Charms And Clovers zal zeker voor urenlang vermaak zorgen! Probeer daarom vandaag nog je geluk, draai die klavertjes vier en kijk waar ze je brengen!

4,5 rating
4.5
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,5 rating
4.5
Vanaf 18 Jaar In België
GOKSITESBELGIE.BE