Pros
- Hoogwaardige 3D graphics en animaties - 10 vaste betaallijnen met een RTP ratio van 96,22% - Speciale Buy-in functie om de gratis spins bonus te kopen zonder deze te activeren - Double Up functie om winsten te verhogen - Autoplay-functie voor automatisch spelen
Cons
- Beperkte bonusfuncties, alleen gratis spins en verdubbeling - Geen jackpot of progressieve jackpots beschikbaar - Carnival koningen scatter symbolen kunnen moeilijk te vinden zijn

Carnaval Forever slot is een spannende online slot van Betsoft die spelers meeneemt op een avontuurlijke reis naar het beroemde straatcarnaval in Rio de Janeiro. Dit opwindende spel bevat verbluffende 3D-graphics en animaties, 10 vaste winlijnen, vijf lage betalende symbolen en vijf hoge betalende symbolen. Bovendien heeft het een Carnavalskoningin scatter symbool dat gratis spins activeert. Dus maak je klaar voor een heleboel carnavalplezier met Carnaval Forever!

big win carnaval forever slot

Grafische kwaliteit en 3D-effecten van deze slotkast

Carnaval Forever slot heeft een kleurrijk licht, vuurwerk, fluitjes en een aanstekelijke mix van Afrikaanse en Braziliaanse ritmes. De 3D-graphics zijn van hoge kwaliteit en je kunt echt het carnavalgevoel opdoen. Bovendien zijn de animaties vloeiend en het spel ziet er fantastisch uit op alle apparaten, inclusief mobiel. De Carnavalskoningin is de schat van het carnaval die je beloont met de Free Spins feature als ze op 3 of meer rollen verschijnt. Zoek haar dus om deze te activeren!

free spins win carnaval forever slot

Hoe zit het met de functies van carnaval Forever?

Carnaval Forever is een online gokkast van Betsoft die de sfeer van het bekende Carnaval in Rio de Janeiro perfect weergeeft. Het spel bevat prachtige 3D-graphics, boeiende animaties en een levendige soundtrack die ervoor zullen zorgen dat je urenlang vermaakt wordt.

Er zijn 10 vaste betaallijnen in het spel die van links naar rechts betalen en een totale Return To Player (RTP) ratio van 96,22%.

Een leuke toevoeging aan Carnaval Forever is de “Special Buy-in feature”, waarmee spelers hun huidige inzet kunnen verdubbelen om de gratis spins bonus van het spel te kopen zonder deze te hoeven activeren. Ook is er de Double Up functie, waarmee spelers hun winsten kunnen verdubbelen. Verder beschikt het spel over de Autoplay functie, waarmee je een aantal spins kunt instellen die dan automatisch worden uitgespeeld.

Drie of meer carnaval koningin scatter symbolen op de rollen tijdens het basisspel activeren 5 gratis spins met hogere uitbetalingen. Als je tijdens de gratis spins nog een carnaval koningin symbool landt, krijg je 2 extra spins.

wild win example carnaval forever slot

Conclusie

In conclusie is Carnaval Forever een leuk en meeslepend spel waar je urenlang vermaakt zult zijn. De speciale Buy-in functie en Double Up functie zijn leuke extra’s die het spel nog interessanter maken. Als je op zoek bent naar een spannende slot ervaring, is Carnaval Forever zeker een aanrader. Probeer het vandaag nog uit!

4,5 rating
4.5
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,5 rating
4.5
Vanaf 18 Jaar In België
GOKSITESBELGIE.BE