Pros
- Mooie graphics - Terug naar het onderwerp venus, wat een populair onderwerp is - 3 verschillende bonusfuncties die je winkansen verhogen - 97,07% rendement voor de speler
Cons
- Back to Venus gokkast kan te eenvoudig zijn voor sommige spelers - Geen progressieve jackpot - De graphics en animaties zijn misschien niet zo goed als bij andere gokkasten

Een van de meest fascinerende aspecten van de ruimtevaart is het onbekende. We weten niet wat er buiten ons zonnestelsel te vinden is, laat staan op een andere planeet.

Betsoft neemt je mee naar een andere wereld in hun Back to Venus slot. Deze unieke online slot heeft drie bonusfuncties en een spannende Free spins bonus feature.

Je kunt hiermee de hoogste jackpot winnen!

Wat is de back to venus Slotmachine van Betsoft?

Back to Venus is het langverwachte vervolg op BetSoft’s It Came From Venus, met een ruimtethema dat zeker een spelersfavoriet zal zijn.

Het vrolijke ontwerp domineert het uiterlijk van het spel en er zijn veel functies die Back to Venus tot een spannende slot maken voor spelers die op zoek zijn naar iets van deze wereld.

Met een aantal indrukwekkende topuitbetalingen en een RTP van 97,07% is een slot met een hoge winstkans.

Back To Venus Slot Free Spins

Back to Venus slot VS de originele It Came from Venus slotmachine

Back to Venus is het langverwachte vervolg op BetSoft’s It Came From Venus. Beide spellen hebben een buitenaards thema en zijn zeker een favoriet van slot spelers.

Back To Venus heeft een vrolijk ontwerp met 3D-graphics, terwijl It Came From Venus meer de stijl van een stripboek heeft.

Back To Venus heeft ook hogere uitbetalingen dan It Came From Venus.

Back to Venus Trailer

Gameplay en bonusfuncties

Er zijn ook drie bonus features in Back to Venus:

  • de re-spin feature;

De Back to Venus slot game van BetSoft heeft een unieke re-spin functie die willekeurig wordt geactiveerd na elke niet-winnende spin. Het zorgt ervoor dat een willekeurig gekozen symbool de plekken op een rol opvult, waardoor een winnende combinatie ontstaat. Dit verhoogt de kans op grote winsten en betekent ook dat spelers meer geld mee naar huis kunnen nemen na elke spin.

  • de flowering wild boost feature;

Deze slotmachine heeft ook een unieke Flowering Wild Boost feature die willekeurig wordt geactiveerd na elke niet-winnende spin. De functie verhoogt de kans op twee of drie wilds op elke rol door die rol aan het einde van je spin te verlichten, wat meer kansen op grote winsten biedt.

  • de rocketship free spins feature.

De Back to Venus slot game heeft ook een Rocketship Free Spins Feature die spelers tien gratis spins geeft. Als er vier scattersymbolen worden verzameld, krijgt de speler extra kansen op multipliers. Deze bonusfunctie helpt spelers hun kansen op het winnen van grote prijzen te vergroten en kan zelfs de hoogste Back to Venus jackpot activeren!

Big win back to venus slot

Conclusie

Back to Venus is een spannende online gokkast van BetSoft met unieke bonusfuncties en hoge uitbetalingen.

Spelers die op zoek zijn naar iets buitenaards zullen Back to Venus zeker willen proberen, omdat het een kans biedt op het winnen van enorme prijzen en de hoogste Back to Venus jackpot!

Dus, maak je klaar voor een leuke en lonende intergalactische reis! Probeer Back to Venus vandaag nog! Je zult niet teleurgesteld zijn.

4,5 rating
4.5
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,5 rating
4.5
Vanaf 18 Jaar In België
GOKSITESBELGIE.BE