Pros
- Geweldige visuals geïnspireerd door de glamour van de films. - Reproductie van traditionele slots, met filmthema symbolen en een 4-reel layout. - Spelers kunnen het aantal winlijnen en het inzetbedrag naar wens aanpassen. - De gratis spins bonusronde wordt geactiveerd door 3 of meer filmsymbolen op de rollen te plaatsen.
Cons
- Gemiddeld RTP-percentage - Gemiddelde verscheidenheid aan bonussen en beloningen

At the Movies slot, een 3D-videoslot van Betsoft Gaming, biedt spelers het beste van twee werelden, de betoverende wereld van Hollywood en uitstekende winstkansen. At The Movies is een 5-reel 3-rij slot spel dat spelers meeneemt naar een gezellige bioscoop, waarbij je kunt genieten van een geweldige audiovisuele ervaring.

At the Movies slot : Wat u moet weten

At the Movies biedt 5 rollen en 3 rijen met 25 inzetlijnen. De maximale inzet voor het spel is 125 munten, en de potentiële jackpot is 5000x uw oorspronkelijke inzet. Bovendien worden alle lijnuitbetalingen vermenigvuldigd met het vooraf geselecteerde inzetniveau, en At The Movies biedt een gemiddelde RTP van 95%.

free spins at the movies slot

5 voordelen bij het spelen op een At the movies slotmachine

– At The Movies biedt spelers

een slot met een gemiddeld rtp-percentage en een gemiddelde verscheidenheid aan bonussen en beloningen.

Betsoft Gaming’s “At the Movies” is een spannend spel met geweldige visuals geïnspireerd door de glamour van de films.

– Het spel is een reproductie van traditionele slots, met filmthema symbolen en een 4-reel lay-out.

– Spelers kunnen het aantal winlijnen en het inzetbedrag naar wens aanpassen.

– De gratis spins bonusronde wordt geactiveerd door 3 of meer filmsymbolen op de rollen te plaatsen.

Onze ervaring bij het testen van deze slotmachine

We waren op zoek naar iets leuks en spannends om te spelen, dus besloten we At the Movies te proberen, een 3D-videoslot van Betsoft Gaming. Op het eerste gezicht vonden we het een geweldig spel met ongelooflijke visuals die geïnspireerd waren op de glamour van Hollywood.

Conclusie

At The Movies van Betsoft Gaming is een geweldig spel voor wie op zoek is naar een spannende ervaring en grote winkansen. Van de bonusrondes tot de visuals, At The Movies biedt alles wat je zou verwachten van een Hollywood-thema slot. Hoewel het niet de hoogste RTP of jackpot potentie heeft, is At The Movies nog steeds de moeite waard om uit te proberen!

4,5 rating
4.5
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,5 rating
4.5
Vanaf 18 Jaar In België
GOKSITESBELGIE.BE