Pros
- Klassieke en Arcade-stijl gameplay - Tot 18 winnende combinaties - Autoplay-modus voor maximaal 100 spins - Suit Up en Edelsteen Party functies
Cons
- De graphics zijn niet zo goed als andere slots - Er zijn niet veel bonusfuncties - De gameplay is een beetje gedateerd

Houdt u van klassieke en arcade-stijl slots? Dan zult u dol zijn op 7th Heaven, een slotmachine van Betsoft.

Wilt u meer weten hoe deze flitsende slotmachine nu echt werkt? Lees onze eerlijke en enthousiaste review hieronder.

Wat is de 7th Heaven Slot van Betsoft?

Dit spel is gebaseerd op een klassieke lay-out met 5 rollen en 3 rijen, en biedt tot 18 winnende combinaties. U kunt ook de Autoplay-modus activeren om automatisch tot 100 spins te spelen.

Bovendien kunt u elk detail van het spel aanpassen om het perfect voor u te maken. Je kunt zelfs zien hoeveel de totale kosten van alle rondes zullen zijn!

De diversiteit aan symbolen in 7th Heaven is echt spannend, inclusief speciaal gemaakte blauwe edelsteen Party symbolen, Suit-Up emblemen, hoog scorende 7-symbolen, laag scorende symbolen zoals bellen, kersen, triple BAR’s en kaartspellen, en een paar W-wild symbolen.

Hoe werkt de 7th Heaven Slot bonusronde?

Wat de bonusfuncties betreft, heeft 7th Heaven twee speciale functies. Als het kenmerk Suit Up wordt geactiveerd, krijg je een bonusronde en 7 tot 12 gratis spins waarmee je prijzen kunt winnen. Als de edelsteen Party-functie wordt geactiveerd, krijg je een vast aantal van 7 gratis spins.

7th heaven slot bonus

Top 4 voordelen van 7th heaven slots

Klassieke en Arcade-stijl gameplay

Een van de grootste voordelen van 7th Heaven gokkast is dat het klassieke en arcade-stijl gameplay biedt. Dit betekent dat spelers kunnen genieten van een combinatie van old-school en moderne functies in één spel. Bovendien zorgt de verscheidenheid aan symbolen voor een spannende spelervaring.

Tot 18 winnende combinaties

De verscheidenheid aan symbolen zorgt voor een spannende spelervaring, met maximaal 18 winnende combinaties.

Autoplay-modus voor maximaal 100 spins

Je kunt ook de Autoplay-modus activeren om automatisch tot 100 gratis spins te spelen. Zo kun je het spel spelen, zelfs als je weinig tijd hebt.

Suit Up en Edelsteen Party functies

De twee speciale features, Suit Up en Edelsteen Party, maken het spel nog spannender. Met de Party-up feature kan je een bonusronde en 7 tot 12 gratis spins geven, terwijl de edelsteen party feature je een vast aantal van 7 gratis spins geeft.

Onze ervaring bij het spelen op een 7th Heaven Slot van Betsoft

We waren op zoek naar een klassiek slotspel in arcadestijl toen we op 7th Heaven stoten. Toen we de 5 rollen zag en 3 rijen, waren we echt enthousiast om deze te testen. De verscheidenheid aan symbolen in het spel voegt een extra niveau van opwinding toe als je speelt in een online casino

Conclusie

Over het geheel genomen hebben we echt genoten van de 7th Heaven slotmachine. De klassieke en arcade-stijl gameplay was een explosie uit het verleden, en we hielden van de verscheidenheid aan symbolen in het spel. Hoewel de graphics wat beter zouden kunnen, vonden we het erg leuk om alle verschillende bonusfuncties uit te proberen. Als je op zoek bent naar een leuke en spannende slotmachine, kijk dan zeker eens naar 7th Heaven!

4,5 rating
4.5
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,5 rating
4.5
Vanaf 18 Jaar In België
GOKSITESBELGIE.BE