Poker

Poker


Het spelletje begon vanuit verschillende poker kamers, waar diverse vrienden onder het genot van een hapje en drankje een kaartje legde. Bluffen was de gewoonste zaak van de wereld en de ego’s konden het niet winnen van elkaar. Het spel heeft een opmars gekend in het jaar 2003 omdat Chris Moneymaker Het WSOP (World Series Of Poker) met een bedrag van 86$ won. Bijna iedereen werd plots een pokerliefhebber en de beginnende pokerspeler begon een poker variant te bestuderen. Er zijn talloze poker spellen en de spelregels poker wijken allemaal af van het originele Texas Holdém.

A K 8 Q

Casino's met Poker
5,0 rating
4,8 rating
5,0 rating
4,5 rating
4,8 rating
4,3 rating
4,5 rating
4,5 rating
4,0 rating
4,8 rating
4,5 rating
4,5 rating
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
5,0 rating
4,0 rating
4,0 rating
4,3 rating
4,3 rating
4,3 rating

Online pokervariant

Het beste online pokeraanbod wordt vertaald in verschillende kaartspellen spelen, die ieder zijn eigen regels hebben. Speel kaartspellen online voor echt geld en kies je favoriete spel eruit.

Texas Hold”em

Dit spel wordt over heel de wereld gespeeld. De pokertafel wordt met spelers gevuld en je verkrijgt twee speelkaarten. Vervolgens zul je een inzet moeten plaatsen en worden er drie opengedraaide speelkaarten neergelegd (flop).

Daarna kun je inzetten en wordt er een vierde kaart gedraaid (turn). Als de laatste kaart volgt, kun je nogmaals een inzet plaatsen (river). Daarna zal de showdown laten zien wie er two pair of een betere combinatie heeft.

Pot limit omaha

Dit is geen klassiek kaartspel, want de starthand krijgt maar liefst vier kaarten. Je zult geld om te gokken achter de hand moeten hebben, want er bestaan maar liefst 270,725 combinaties. Net zoals bij Texas Hold”em wordt er een flop-turn en river neergelegd en kan je tussen elke straat een inzet plaatsen.

Seven card stud

Bij stud poker krijg je twee gesloten kaarten en 1 opengedraaide speelkaart gedeeld. Nu mag de laagste speelkaart beginnen met bieden. Vervolgens krijg je nogmaals een kaart en tussen elke ronde wordt er een inzet geplaatst.

Het wordt in totaal nogmaals twee maal herhaald en de eindkaart wordt gesloten aan je gegeven. Dus in totaal heb je drie gesloten speelkaarten en je probeert de beste combinatie te maken.

Razz

Het lijkt veel op seven card stut, toch zijn er hier zeven inzetrondes en krijg je ook drie gesloten en vier opengedraaide speelkaarten gedeeld. Het doel is om de hoogste combinatie te maken. Er bestaat geen flop en voor iedere nieuwe kaart kun je inzetten.

Three card poker

Sites voor echt geld kunnen deze variant aanbieden. Online vals spelen is onmogelijk bij deze kaartvariant, want je speelt tegen de dealer. Er worden drie kaarten gedeeld en je moet een (wager) plaatsen.

Wil je meespelen, dan zul je hetzelfde bedrag inzetten. De combinatie zal hoger dan een Boer moeten zijn, om minimaal je wager terug te krijgen. Bij betere combinaties versla je de dealer en win je naargelang de structuur.

2-7 triple draw

Er worden vijf kaarten aan je gedeeld. Daarna volgen er drie rondes waar je kaarten mag wisselen. Bij deze rondes mag je tot vier maal inzetten. De bedoeling is om de slechtst mogelijke combinatie te maken. A-2-3-4-5 is hierbij de combinatie. Ook mag er geen 6 inzitten en ze mogen overigens niet van dezelfde kleur zijn.

Five-card draw

Je krijgt vijf kaarten en je mag vier kaarten vervangen. Nadat je deze actie hebt gemaakt volgt er een inzetronde en de hoogst mogelijke combinatie wint.

Er kan worden verhoogd naargelang andere spelers ook inzetten of je kunt in het begin op “stand Pat” blijven staan en geen kaarten inwisselen.

Chinees poker

Bij deze variant krijg je maar liefst 13 kaarten. Vervolgens is het doel om drie pokerhanden te maken. De zogenaamde “front, “middle”en “back” maken deel uit van deze drie handen. Het front bestaat uit drie kaarten, terwijl de rest uit vijf kaarten bestaat.

Horse

Dit spel bestaat uit vijf kaartspellen. Nadat een variant is gespeeld wordt er een nieuw kaartspel gestart. De volgorde is als volgt:

  1. Hold”em
  2. Omaha eight or better
  3. Razz
  4. Seven card stut
  5. Eight or better seven card stut

Badugi

Dit spel is een combinatie van tripple draw en four card lowball. Er worden vier kaarten aan je gedeeld en je hebt drie rondes om in te zetten. De Aas is met 2, 3 en vier de beste combinatie en inzetten gebeurt op limit, of no limit.

Badugi

Dit spel is een combinatie van tripple draw en four card lowball. Er worden vier kaarten aan je gedeeld en je hebt drie rondes om in te zetten. De Aas is met 2, 3 en vier de beste combinatie en inzetten gebeurt op limit, of no limit.