Hoe Tactics darts te spelen

Home » Games » Hoe Tactics darts te spelen

Tactics Darts is een Britse versie van Cricket darts. Het spel bestaat al sinds de late jaren 1800, maar werd pas populair in het begin van de jaren 1900.

Er wordt gezegd dat het werd uitgevonden door enkele Engelse heren die zich op een avond verveelden en iets leuks wilden vinden om met hun tijd te doen.

Vandaag de dag spelen mensen over de hele wereld dit spel nog steeds voor amusementsdoeleinden in pubs en bars in Engeland, Schotland, Wales en Ierland! ??? ⬇️?

Tactics Darts is dus de authentieke Britse variant van Cricket darts. Terwijl je leert cricket te spelen, kan het een goed idee zijn om ook te leren hoe je Tactics Darts kunt spelen.

Met deze kennis kun je misschien zelfs indruk maken op sommige van je vrienden.

Cricket is vergelijkbaar met Tactics Darts.

Naast de 20, 19, 18, 17, 16 en 15 worpen die in cricket vereist zijn, moeten de spelers ook drie x triple, drie x dubbel en drie maal de roos werpen.

Het doel in een Tactics Darts is om de opgegeven getallen te raken en ook om dezelfde of meer punten te hebben dan je tegenstander.

Bovendien zijn er verschillende variaties van het Tactics Darts.

Zo heb je “slop rules tactics” en “strict rules tactics”.

Slop Rules Tactics

De speler die als eerste drie punten behaalt, wint het spel. Een enkele treffer levert een punt op, en elke dubbele of driedubbele treffer tijdens het spel telt mee voor de vereiste drie punten om te winnen.

Strict Rules Tactics

Spelers kunnen alleen scores verdienen op de dubbele en hoge banden. Als je bijvoorbeeld drie darts schiet en met twee darts de triple 20 raakt, wordt deze met de eerste dart gesloten.

U hebt echter de keuze hoe u de score van de tweede pijl gebruikt. Je mag het bij je totaal optellen als 60 punten of als drie drievoudige treffers.

Conclusie

Of je nu een beginner of een ervaren dartsspeler bent, Tactics Darts is een geweldig spel om aan je repertoire toe te voegen.

Het is niet alleen leuk en spannend, maar het kan je ook helpen je vaardigheden te verbeteren. Dus waar wacht je nog op?

Begin vandaag nog met het spelen van Tactics Darts! ??? ⬇️?

Top 5 E-sports casinos!
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
logo goksitesbelgie
Magic Betting banner
magic betting daily boosts
GOKSITESBELGIE.BE
Inhoudsopgave