Ladbrokes Sport
4.8

Ladbrokes Sport

Speel Nu
Vanaf 18 Jaar In België
Pros
➕ Ruim aanbod voor Belgische spelers.
Boosted odds- Ontvang 6x je winst tot maximaal €30.
➕ Klantenservice ook bereikbaar in het weekend.
Cons
➖ Het aanbod kan soms overweldigend overkomen.

Live Wedden bij Ladbrokes Sport

Bij Ladbrokes Sport kunt u tijdens een wedstrijd weddenschappen plaatsen op live sportevenementen. De kansen veranderen vaak tijdens de wedstrijd, dus houd de wedstrijd goed in de gaten.

Om te beginnen met live wedden, gaat u naar de menubalk op Ladbrokes.be en selecteert u het gedeelte ‘Live Wedden‘. Er zijn altijd wedstrijden waarop u kunt wedden, en tijdens piekmomenten zijn er zelfs tientallen live sportevenementen waarop u kunt gokken.

Bij live sportweddenschappen ziet u de tijd en de huidige stand van de wedstrijd, naast de kansen. Dit maakt het makkelijk om te zien waar u staat in de wedstrijd. Ladbrokes onderscheidt zich van andere bookmakers met deze handige functie.

Daarnaast kunt u de wedstrijd live streamen via Ladbrokes TV als er een klein TV-symbool verschijnt tijdens een wedstrijd.

Als je niet genoeg kunt krijgen van spannende live wedstrijden of als je een beter overzicht wilt, dan kan je gebruik maken van de “ladbrokes-multilive functie“. Met deze functie kan je tot maximaal 6 evenementen tegelijk bekijken en wedden, zodat je de controle niet verliest.

Daarnaast, als je de liveweddenschap goed op voorhand plant, heb je sinds kort ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de statistieken pagina. Hiermee kan je gemakkelijk een aparte link openen in een ander tabblad terwijl je aan het spelen bent, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Ladbrokes sport multi live

Hoe gebruik je de Ladbokes boosted odds?

Als je bij bookmaker Ladbrokes een gokje wilt wagen, zul je zeker niet aan de Ladbrokes Boosted Odds of verhoogde noteringen ontkomen. Hoe werken deze en hoe gebruik je ze?

Het is belangrijk om te weten dat deze niet cumuleerbaar zijn met andere voorwaarden, zowel in het casino als in de sport. Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten.

Als je beslit een nieuwe klant te worden, open je een nieuwe spelerrekening en stort je minstens €10. Bij elke winnende weddenschap van maximaal €5, kun je een zesvoud van je winst winnen. Dit betekent dat je in plaats van €5, €30 ontvangt. Deze zal binnen 48 uur na afloop van het spel toegevoegd worden aan jouw spelersrekening.

Als het nog onduidelijk is, raden we je aan om eerst de algemene voorwaarden op de site te lezen voordat je speelt.

Ladbrokes sport verhoogde noteringen

Ladbrokes maar dan ook op de tv?

Met Ladbrokes TV kunt u nu eenvoudig weddenschappen afsluiten en de wedstrijd live volgen op uw computer. Of u nu thuis bent of onderweg, u heeft toegang tot een grote selectie van evenementen die dagelijks live worden gestreamd.

Bezoek gewoon de website van Ladbrokes en klik op “Ladbrokes TV” in de rechterbovenhoek voor een volledige lijst van beschikbare wedstrijden. Speel en kijk live, alles op één plek met Ladbrokes TV.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij Ladbrokes sport?

Ladbrokes biedt een breed scala aan betalingsmogelijkheden. Naast de traditionele opties, zoals bankoverschrijving en creditcard betalingen, zijn er ook online portefeuilles beschikbaar zoals PayPal, Skrill en Neteller.

Afhalen van geld kan al vanaf een minimumbedrag van €10. De aanvraag voor een overschrijving kan echter tot maximaal vijf werkdagen duren.

De kosten voor het opnemen van geld varieren afhankelijk van de gekozen methode, maar vaak is het gratis. Dit geldt in ieder geval totdat het geld op je Belgische bankrekening is overgemaakt.

Wil je je winsten afhalen?

Ga naar de bovenkant van je accountpagina en upload een foto van de voor- en achterkant van je Belgische identiteitskaart. Zo kan Ladbrokes de veiligheid garanderen en zo voldoen ze ook aan de letter van de Belgische wet.

Hoe met de Ladbrokes Sport klantenservice?

De medewerkers van de Ladbrokes sport klantenservice kunnen met u communiceren in het Nederlands, Frans en Engels. Dit is bijzonder handig omdat het u in staat stelt om in uw moedertaal te converseren als u op enig moment hulp nodig heeft.

Ladbrokes sport biedt klantenservice via e-mail: help@ladbrokes.be, en een gratis nummer: 0800 49 659. Dus je zou geen moeilijkheden moeten ondervinden om in contact te komen met de klantenservice als je vragen hebt.

Ze zijn bereikbaar van maandag tot zaterdag tussen 10 uur en 22 uur en op zondag van 10 tot 18 uur 30.

Ladbrokes sport klantendienst

Conclusie


Ladbrokes Sports is een complete en veilige bookmaker voor Belgische klanten. Naast het ruime aanbod aan sporten en spelen zijn er ook verschillende features om je ervaring nog aangenamer te maken. Of het nu gaat om boosted odds of Ladbrokes TV, je moet zeker gebruik maken van deze features als je het meeste uit je tijd bij Ladbrokes Sports wilt halen.

Met een vlotte klantenservice, veilige betalingsopties en de mogelijkheid om in uw moedertaal te converseren, bent u zeker van een positieve ervaring met Ladbrokes Sports.

Frequently Asked Questions : Ladbrokes sport

Q: Hoe plaats ik een weddenschap bij Ladbrokes sport? 

A: Dit kan je door simpelweg een weddenschap toe te voegen aan je spelformulier welke je in de rechterbovenhoek van je scherm ziet. Je kan hier ook combinatie-weddenschappen toevoegen als je dit wenst.

Q:  Op welke sporten kan ik allemaal wedden bij deze aanbieder?  

A: Je krijgt een veelzijdig en gediversificeerd aanbod bij deze aanbieder, volgens ons is dit het grootste spelaanbod in België.

Ladbrokes Sport Details

Deposit Methods
Languages
Speel Nu
Vanaf 18 Jaar In België
4.0
Trust & Fairness
5.0
Games & Software
5.0
Bonuses & Promotions
5.0
Customer Support
4.8 Overall Rating
GOKSITESBELGIE.BE