Ladbrokes Sport
4.8

Ladbrokes Sport

Speel Nu
Vanaf 18 Jaar In België
Pros
➕ Ruim aanbod voor Belgische spelers.
Boosted odds- Ontvang 6x je winst tot maximaal €30.
➕ Klantenservice ook bereikbaar in het weekend.
Cons
➖ Het aanbod kan soms overweldigend overkomen.

Snooker weddenschappen Ladbrokes

Als je overweegt om te gokken op snooker bij Ladbrokes, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Het is bijvoorbeeld belangrijk om op de hoogte te zijn van de mentale conditie en focus van je favoriete speler. Dit kun je bijvoorbeeld volgen via de speler’s Twitter of Facebook pagina.

Een belangrijke tip is om te zorgen dat de speler waar je op wilt gokken “mentaal glashelder” is voordat de wedstrijd begint. Andere factoren om in de gaten te houden zijn de speelstijl van de speler, of deze thuis of uit speelt en eventuele blessures of familiale druk die een rol kunnen spelen in de uitkomst van de wedstrijd.

Bij Ladbrokes Sport zijn er diverse snooker gokmogelijkheden:

 • Snooker toernooi weddenschappen — Ladbrokes Sport biedt gokmogelijkheden aan voor de beste snooker toernooien ter wereld, zoals het UK snooker kampioenschap, de snooker Masters en het wereldkampioenschap. Er zijn diverse factoren waarop je kan gokken, specifiek aangepast aan elk toernooi.
 • Gokken op de wedstrijdwinnaar bij snooker — Deze optie is geschikt voor zowel beginnende als ervaren gokkers. Je plaatst een wed op wie de winnaar of verliezer van de wedstrijd is.
 • De precieze score “voorspellen” — Dit is een uitdagende gokmogelijkheid, omdat er veel winstfactoren zijn die je snel over het hoofd zou kunnen zien. Er zijn echter wel serieuze prijzen te winnen.
 • Maximale aantal punten — Hierbij plaats je een wed op hoe groot een speler zijn winststreak zal zijn van opeenvolgende punten in een bepaalde reeks.
 • Handicap weddenschappen bij snooker — Dit is een uitdagende gokmogelijkheid die alleen aangeraden wordt voor ervaren spelers. Je plaatst een wed op wie de winnaar is en met hoeveel punten meer of minder dan de ander.
 • Live snooker weddenschappen — Live weddenschappen zijn altijd spannend en vol dynamiek. Het belangrijkste hierbij is om je emoties onder controle te houden en niet te voorbarig te zijn met je inzet.

De belangrijkste reden om te kiezen voor deze aanbieder is de grote keuze aan opties waarop je je snooker pronostieken kunt inzetten. Bovendien speel je bij één van de oudste bookmakers ter wereld, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare en legale ervaring. Je speelt niet bij een onbetrouwbare gokmaffia, maar bij een bedrijf met een goede reputatie. Dit geldt zowel voor België als voor de rest van de wereld.

Speel recht op de bal en denk vooral aan je eigen plezier.

Tafeltennis wedden bij Ladbrokes België

Je hebt het zeker al eens gespeeld, een spelletjes tafeltennis, of in de volksmond beter gekend als “ping pong“.

We moeten eerlijk zijn, België is nu niet het eerste land waar je zo aan denkt als je tafeltennis hoort. Maar als je de sport op wereldniveau bekijkt, vooral pingpong in Japan of in China, dan spreken we wel van een wereldsport waar toch wel voor grote bedragen wordt gegokt. Men gebruikt niet voor niets wel eens de term “gokchinees“.

We vertellen jullie hieronder ook waarom “timing” in deze gokdiscipline zo belangrijk is en wat je inzetmogelijkheden zijn bij Ladbrokes bookmaker online.

Pinpong inzetmogelijkheden bij ladbrokes Belgie:

 • Weddenschap op setwinst — Hierbij gok je op de uitkomst van een specifieke set en welke speler deze zal winnen. Deze soort van weddenschap is samen met een weddenschap op de eindwinst een van de populairste.
 • Ping pong weddenschap op eindwinnaar — Bij deze weddenschap gok je op wie het spel zal winnen. Bij bepaalde wedstrijden biedt Ladbrokes België verhoogde kansen.
 • Totaal aantal sets — Je kan inzetten op het aantal sets dat een speler zal winnen. Dit kan zowel op de winnaar als op de verliezer.
 • Wedden op “onder of boven” een bepaalde score — Hierbij kun je gokken op hoeveel er gescoord zal worden. Je kunt inzetten op of de score boven of onder een bepaalde waarde zal zijn.
 • Handicap gokmogelijkheden — Als je denkt specifiek te weten hoeveel sets een speler zal winnen en welke set dat precies zal zijn, dan zijn deze pingpong handicap weddenschappen misschien wel iets voor jou. Houd er wel rekening mee dat dit op een hoog niveau gespeeld wordt en alleen aanbevolen wordt voor gemiddelde tot expert gokkers.

Als je denkt dat je klaar bent om je te smijten in het pingpong gokgebeuren, dan is het verstandig om je eerst goed te informeren.

Een van de dingen waar je op moet letten is de Aziatische spelers. Er is veel meer te doen rond het pingpong gokgebeuren in Azië dan in Europa of België. Hoewel je geen specialist hoeft te zijn om basisweddenschappen te doen, raden we je wel aan om je goed te informeren als je een handicap of een “Higher-lower bet” wilt plaatsen.

Bij deze bookmaker is het verstandig om een goede strategie uit te stippelen voordat je begint. Een voorbereide gokker staat altijd sterker in zijn schoenen dan iemand die puur op zijn buikgevoel speelt.

Ladbrokes Sport tafeltennis BK belgisch kampeionschap
Belgisch Kampioenschap tafeltennis

Rugby Weddenschappen bij Ladbrokes sport

Rugby is een wereldsport, net zoals voetbal.

Labrokes is groot geworden in Engeland, waar deze wereldsport is ontstaan. Door de jaren heen hebben ze hun segment aan weddenschappen meer en meer kunnen verfijnen, allemaal in het voordeel van de speler.

We kunnen zeggen dat ook bij ons rugby vrij bekend is de laatste jaren, vooral in Vlaanderen. Als je meer op de hoogte wil blijven, kan je bijvoorbeeld de website van Rugby Vlaanderen volgen.

In deze gokdiscipline merk je ook wel fundamentele verschillen in vergelijking met voetbal pronostieken.

Wist je dat je er bijvoorbeeld rugby union met 15 spelers word gespeeld? En dat er in de rugby league met 13 spelers word gespeeld?

Allemaal factoren wat het vermakelijk maakt om bij deze bookmaker je eerste of je meer gevorderde rugby pronostiek te plaatsen.

Rugby Weddenschappen bij Ladbrokes – Variërende Mogelijkheden:

 • Weddenschappen op toernooi — Zeer populair en hier wordt ingezet op de eindwinnaar van een door jou vooraf gekozen toernooi.
 • Gokken op wedstrijdwinnaars — Hier kan je kiezen welk rugby team er zal winnen bij welke wedstrijd. Je kan ook wedden of er een bepaald team zal verliezen of er een draw wordt gespeeld.
 • “Expert” rugby handicap weddenschappen — Bij deze soort weddenschap stel je vast in detail hoeveel voordeel en kans een bepaald team heeft om te winnen of verliezen.
 • Wedden op wie de eerste punten scoort — Dit is een “low chance bet” wat je lage kansen biedt om te winnen, maar daardoor zijn de prijzen ook in proportie.
 • Wedden op wie de laatste punten scoort — Net als bij wedenschappen op wie de eerste punten scoort, kan je ook wedden wie de laatste punten zal scoren.
 • Weddenschappen op de “winning margin” of het exact aantal winnende punten — Dit is vooral voor professionele en experts in rugby weddenschappen. Hierbij dien je de exacte score te geven waarmee een team zal winnen.
 • Rugby weddenschappen op het punten totaal — één van de meest populaire opties, hoeveel punten zullen er in totaal gescoord worden als je de punten van de verliezende en van de winnende ploeg optelt.

Ben je zeker dat je wilt gokken op rugby of doe je liever je pronostiek bij een andere legale bookmaker online in België?

Onze 3 tips als je wilt gokken op rugby:

 1. Houd de speelkalenders in de gaten — Het is niet altijd het juiste moment om je pronostiek in te dienen. Houd de agenda van alle wedstrijden in de gaten. Zo kun je op tijd kijken wanneer de toppers worden gespeeld en je voorbereiden op je favoriete wedstrijd.
 2. Blijf op de hoogte van de vorm van de spelers — Controleer of jouw spelers in topvorm zijn of niet. Kijk ook hoe ze ingezet zullen worden in de voorgaande matchen en in aanloop naar de jouwe. Sommige wedstrijden, vooral in rugby, worden beschouwd als “risico wedstrijden” met een hoge kans op blessures, wat kan leiden tot teleurstelling voor jouw pronostiek.
 3. Analyseer de statistische gegevens voordat je gokt — Houd de standen in de gaten en kijk ook naar historische gegevens waarom een bepaalde ploeg wint en hoe ze dat doen. Hoe meer factoren je controleert en begrijpt, hoe beter je een weddenschap kunt plaatsen en hoe groter de kans is dat je wint.

Of je nu je eerste pronostiek plaatst of niet, weet dat je veilig speelt bij deze gereviewde bookmaker. Hier bieden wij ze volgens ons de beste opties aan voor dit type weddenschappen. Onthoud dat het plezier van het spel belangrijker is dan alleen de winst. Probeer dit altijd in gedachten te houden, vooral bij dit soort weddenschappen.

Ladbrokes sport rugby

Ladbrokes Sport Details

Deposit Methods
Languages
Speel Nu
Vanaf 18 Jaar In België
4.0
Trust & Fairness
5.0
Games & Software
5.0
Bonuses & Promotions
5.0
Customer Support
4.8 Overall Rating
GOKSITESBELGIE.BE