Ladbrokes Sport
4.8

Ladbrokes Sport

Speel Nu
Vanaf 18 Jaar In België
Pros
➕ Ruim aanbod voor Belgische spelers.
Boosted odds- Ontvang 6x je winst tot maximaal €30.
➕ Klantenservice ook bereikbaar in het weekend.
Cons
➖ Het aanbod kan soms overweldigend overkomen.

Golf sportweddenschappen bij ladbrokes.be

Waarom zijn golf weddenschappen bij Ladbrokes anders dan andere sportweddenschappen?

Hieronder je antwoord:

 • Hoge risico weddenschappen“Heel moeilijk te voorspellen”
 • Extreem hoge winsten
 • Veel speculatie

Wat je mee te maken krijgt bij golf weddenschappen is een veelzijdigheid van risico- en winstfactoren die dan echt wel tot in detail moeten worden voorbereid om een goede voorspelling te kunnen doen. Hieronder geven we je een aantal factoren zodat je duidelijk ziet met welke odds je hier te maken hebt:

 • Kleinere onvoorspelbare matchen of grotere matchen zoals de Ryder Cup of de FedEx Cup.
 • Is het gras kort gemaaid of niet en welke kwaliteit is er gezaaid?
 • Gaat het regenen of zal het serieus waaien of zal het een zonnige dag worden?
 • Is jouw speler goed in regenachtige omstandigheden of niet?

Wat je ook doet in deze golf weddenschappen, probeer hier altijd als een voorbereide persoon aan de slag te gaan. Daarom raden we deze weddenschappen meer aan voor professionals of voor mensen die hier echt hun inkomen mee verdienen.

Het voordeel aan gokken op golf is dat het echt niet complex is. Je kan namelijk maar op 1 iets wedden en dat is de wedstrijd winnaar.

Je kan hier ook all betts plaatsen van zo weinig als 0,5 euro. Maar de winsten kunnen oplopen tot duizenden malen je initiële inzet! Enkel voor de echte lucratievelingen onder ons dus die de bal in 1 clubslag zomaar met een hole-in-one erin kunnen slingeren.

Ladbrokes sport gold weddenschappen

Volleybal sportweddenschappen bij Ladbrokes sport

In tegenstelling in wat sommige wel zouden kunnen denken zijn volleybal weddenschappen niet saai en bieden ze veel dynamiek. Als beginner zul je verrast zijn door de vele opties die er zijn.

Volleybal weddenschappen opties bij ladbrokes België:

 • Set betting van 5 — wedden op welke de beste set van 5 zal worden
 • Wedden op de eindresultaat — de winnaar of de verliezer
 • gokken op het aantal punten — meer of minder dan een vastgesteld nummer
 • 1e set head to head handicap — met een duidelijke positieve edge
 • 1e set aantal punten — meer of minder dan een vastgesteld nummer
 • Aantal volleybal sets — voorafbepaald hoeveel set er zullen gespeeld worden
 • Hoeveelheid sets waar extra punten vallen — voorafbepaald hoeveel set er zullen zijn waar er extra punten gaan vallen
 • Hoeveelheid sets waar er een draw word gespeeld — de hoeveelheid van sets waar er een gelijkspel word gespeeld
 • Of er werkelijk een ” x-aantal” sets word gespeeld of niet
 • Specifieke winnaar van “set X” — de specifieke winnaar van een voorafbepaalde spelronde

Zoals bij elke professionele sportweddenschap is het belangrijk om grondig onderzoek te doen om de beste odds in jouw voordeel te gebruiken. Veel mensen prefereren om op volleybal te wedden in plaats van op voetbal omdat er in volleybal altijd een winnaar is en je niet zoals bij voetbal vaak tegen een “draw” aanloopt.

Door goed onderzoek te doen en op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes in de Belgische volleybal liga, kan je als gevorderde sportweddenschap speler patronen beginnen waarnemen waarom een ploeg wel of niet wint. Dit zijn de patronen die je nodig hebt om een succesvolle volleybal weddenschap te winnen.

Ben je klaar om een “smash” te slaan op het Ladbrokes volleybal veld? Wees verstandig en speel binnen je budget. Een verstandige speler komt uiteindelijk het verst.

Ladbrokes Sport volleybal weddenschappen

Weddenschappen op American football

American Football is ook een populaire keuze in het Ladbrokes sportsegment om een gokje te wagen.

De meest populaire weddenschappen bij spelers zijn de zogenaamde “moneyline” weddenschappen. Dit zijn sportweddenschappen waarbij je voorafgaand aan de wedstrijd inzet.

Dit is vergelijkbaar met weddenschappen op volleybal, in tegenstelling tot Europese voetbalweddenschappen waar er altijd een winnaar is die soms pas in een verlenging wordt bepaald.

Weddenschappen opties American Football bij Ladbrokes sport:

 • Wedden op de puntenspreiding — Bij deze manier van inzetten kies je ervoor om “with the spread” of “against the spread” te gaan. De spread is het verschil in punten tussen de twee ploegen. Je kunt kiezen om mee te gaan met de underdog of om mee te gaan met de spread.
 • Wedden op de moneyline — Bij deze manier van inzetten wed je op welk team er zal winnen. Als er een negatief getal staat bij het team waar je op wilt inzetten, dan is dit het favoriete team en zullen de potentiële winsten lager zijn dan als je op de underdog zou inzetten.
 • Wedden op de totalen — Hier ga je inzetten op een x aantal punten dat een team zal winnen of verliezen. Je kunt inzetten op een hoger aantal of een lager aantal. Er bestaat geen gelijkspel bij deze manier van inzetten, daarom wordt er vaak gewerkt met halve punten om dit te voorkomen.
 • Combinatie sportweddenschappen — Bij Ladbrokes kun je kiezen voor een “Parlay” of een “Teaser“. Een “Parlay” is een combinatie van de bovenstaande drie opties en je kunt er zoveel bijplaatsen als je wilt. Een “Teaser” is ook een combinatie van inzetten, maar werkt specifiek op inzetten tegen de spread.

Of je nu een inzet wilt doen op de beroemde Amerikaanse NFL of de Australische AFL, het is altijd belangrijk om je gezond verstand te gebruiken. Denk je te weten wie de volgende touchdown als eerste zal scoren, dan is deze vorm van gokken misschien iets voor jou.

Ladbrokes sport american football

Sportweddenschappen op boksen bij Ladbrokes sport

Boksen is een van de oudste en zwaarste sporten ter wereld. Het is een oog om oog, tand om tand gevecht. Eens de boksers in de ring staan, giert de spanning letterlijk in de lucht.

Als je een weddenschap op boksen wilt plaatsen bij Ladbrokes, moet je rekening houden met bepaalde risico’s. De sleutel tot een succesvolle gok in deze discipline is informatie, strategie en op de hoogte blijven, bijvoorbeeld door het nieuws van de vlaamse boksliga te volgen.

Volg zeker goed op hoe goed je speler in conditie is, dat bepaalt letterlijk de odds waartegen je bokst.

Boksweddenschappen bij Ladbrokes Sport bieden verschillende opties, waaronder:

 • Gokken op de winnaar van de wedstrijd — Hierbij kan gegokt worden of de underdog of favoriet zal winnen of dat het een gelijkspel zal zijn.
 • Weddenschappen op de afzonderlijke rondes — Hierbij wed je op welke bokser er zal winnen en in welke ronde.
 • Sportweddenschappen op hoe er gewonnen wordt — Hier kan gegokt worden op hoe een wedstrijd gewonnen wordt, bijvoorbeeld op een KO of opgave.
 • Wedden of de wedstrijd wel of niet uitgespeeld wordt — Hierbij kan gegokt worden of de wedstrijd de volle 12 ronden zal duren of eerder zal eindigen.
 • Het aantal speelrondes voorspellen — Hierbij kan gegokt worden in welke ronde de wedstrijd zal eindigen.
 • Wedden welke rondes winnend zullen zijn — Hierbij kan gegokt worden op welke speler winnend zal zijn in welke rondes, dit is een niche weddenschap voor de ervaren gokkers.

Enkele bepalende factoren die we dan ook wel nog willen bespreken met jullie voordat je beslist, eens een gokje te wagen op een bokswedstrijd zijn de volgende:

Hou rekening bijvoorbeeld met de grootte van het postuur van de bokser. Iemand met een groot gestalte heeft natuurlijk dan ook wel snel een voordeel op een kleine bokser.

Probeer ook rekening te houden met het gewicht van de bokser. Iemand die 100kg weegt kan statistisch gezien tot bijna 2x harder meppen dan iemand die 70kg weegt.

Probeer ook wat onderzoek te doen naar de vechtstijl. Is het een bokser met lange armen die een aanvallende speelhouding heeft, of is het meer een geblokte verdedigende bokser?

Wat je ook doet, gebruik vooral je verstand voordat je erop gokt wie dan ook de volgende KO zal slaan bij Ladbrokes sportweddenschappen.

Ladbrokes Sport bokswedstijd coopman vs ali
Legendarische boksmatch van Jean Pierre Coopman ” De leeuw van Vlaanderen ” tegen Muhammad Ali

Ladbrokes Sport Details

Deposit Methods
Languages
Speel Nu
Vanaf 18 Jaar In België
4.0
Trust & Fairness
5.0
Games & Software
5.0
Bonuses & Promotions
5.0
Customer Support
4.8 Overall Rating
GOKSITESBELGIE.BE