Eurotiercé
4.3

Eurotiercé

Speel Nu
Vanaf 18 Jaar In België

Eurotiercé Review » » » De Beste Plek Om Te Wedden Op Paardrennen?!

Podcast: Eurotiercé Review De Beste Plek Om Te Wedden Op Paardrennen?

Eurotiercé is een Franse bookmaker met weddenschappen op Belgische, Franse en andere paardenkoersen.

Én is dan ook de enige Belgische website met PMU weddenschappen!

Zonder toestemming van de PMU (oftewel Pari Mutuel Urbain) mogen er geen paardenraces aangeboden worden die op Franse banen worden gereden.

Eurotiercé zal de liefhebbers van paardenrennen ongetwijfeld bekoren.

Binnen een verscheidenheid van sporten, zult u een grote selectie van populaire paardenweddenschappen ontdekken, evenals een divers aanbod van andere sportweddenschappen: voetbal, basketbal, tennis, volleybal, Formule 1 races, wielrennen… .

Dus of u nu wilt wedden op de Prix de l’Arc de Triomphe of de Kentucky Derby, Eurotiercé heeft het voor u!

Eurotiercé pmu: wedden op paarden

Eurotiercé is niet de grootste speler op de markt als het gaat om sportweddenschappen. Echter, waar ze wel in uitblinken is in weddenschappen op paardenrennen. Als dit een gebied is dat u interesseert, dan moet u Eurotiercé zeker op uw radar hebben. Ze bieden een aantal van de beste weddenschappen aan voor paardenraces en hun website is makkelijk te gebruiken en te navigeren. Dus als je een weddenschap wilt plaatsen op paardenrennen, dan is Eurotiercé de bookmaker bij uitstek!

Eurotiercé –Geschiedenis

Eurotiercé is een oorspronkelijk in Frankrijk gevestigd gokbedrijf dat hier reeds verscheidene jaren actief is.

Ze hebben dan een ook een officiële licentie van de kansspelcommissie om de activiteiten van een bookmaker uit te oefenen op de Belgische markt.

Eurotiercé is een aanbieder van Belgische “sportweddenschappen” en heeft de goedkeuring hiervoor bekomen bij de Belgische Kansspelcommissie en is tevens ook lid van l’Association des Opérateurs Paris Mutuels Européens (EPMA).

Eurotiercé is hierbij dan ook in overeenstemming met de regels en tracht hierbij om zijn gokkers een zo hoog mogelijk rendement te bieden en tegelijkertijd de integriteit van het racen te beschermen. Dit proberen ze stand te brengen door onder meer nauwkeurige betalingen te doen op basis van echte resultaten.

De band met de paardenwereld dateert van 2006, toen Eurotiercé werd opgericht door de Nationale Federatie voor de Belgische koersen.

Het Eurotiercé platform werd in 2008 gelanceerd, en is sindsdien een succes. Sindsdien weten paardenraceliefhebbers deze bookmaker te vinden.

Eurotiercé biedt u sinds 2011 de mogelijkheid om te wedden op paardenrennen die worden gehouden op gerenommeerde renbanen zoals Vincennes, Nantes en Deauville.

Eurotiercé heeft tot doel zijn klanten een dienstverlening van hoge kwaliteit aan te bieden bij het wedden op Belgische, Franse en andere paardensportevenementen.

Wat kan je verwachten van de sportweddenschappen bij Eurotiercé?

Het aanbod van sportweddenschappen van Eurotiercé is bescheiden. U kunt wedden op belangrijke sporten zoals voetbal, tennis, basketbal en andere, maar met een veel minder breed aanbod dan de meeste andere belangrijke bookmakers. Zoals bijvoorbeeld ladbrokes sport die dan wel domineren op het gebied van voetbal en wielrennen.

In totaal biedt Eurotiercé ongeveer 20 sporten aan om uw geluk te beproeven, wat niets is vergeleken met wat veel andere bookmakers te bieden hebben.

Waarom moet je dan het risico nemen om te gokken bij eurotiercé?

Een ding waarin ze boven de rest uitblinken, en daar zijn ze trots op: Paardenrennen!

Hoe live wedden bij Eurotiercé?

De ernst waarmee Eurotiercé weddenschappen op paardenrennen aangaat, is opmerkelijk. Het spannendste onderdeel van deze races is de snelheid.

Vanaf het startshot gegeven word raast de Adrenaline door je lichaam.

Het is niet voor niets dat deze eeuwenoude sport zo populair is gebleven tot op de dag van vandaag.

Bij Eurotiercé kan u alles bekijken vanaf het startshot tot de aankomst op hun populaire Livestream op de website.

Bij deze specialist in het paardrennen zal u ook merken dat u op heel wat meer beds kan gokken dan bij andere Sportbookmakers bijvoorbeeld.

U kan al inzetten vanaf 0.5 euro wat het natuurlijk ook wel heel toegankelijk maakt voor beginnende spelers.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij Eurotiercé?

De minimale storting bij Eurotiercé is €15. U kunt uw rekening gemakkelijk aanvullen door gebruik te maken van Bancontact en HiPay/Paysafecard betalingen. Heeft u een PayPal, Skrill, of Neteller rekening? Eurotiercé neemt geen weddenschappen aan met uw PayPal, Skrill, of Neteller rekeningen.

Eurotierce accepteert bankoverschrijvingen voor betaling. Het geld wordt binnen een paar dagen op uw rekening bijgeschreven en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Helaas zijn er geen andere betalingsmogelijkheden. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via e-mail.

Hoe is de Klantenservice bij deze bookmaker?

De klantenservice van Eurotiercé is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 9.00 en 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. U kunt contact met hen opnemen per telefoon of e-mail.

Hun telefonische ondersteuning is helaas niet altijd even vlot zoals bij hun concurrentie, maar hun e-mail ondersteuning is uitstekend! Ze beantwoorden alle vragen snel en duidelijk, zodat u het meeste uit uw weddenschappen te halen.

Je kunt ook veel informatie vinden op hun website, in de FAQ sectie.

Conclusie:

Eurotiercé is de beste plaats om te wedden op paardenrennen. Ze hebben een breed scala aan opties als het gaat om weddenschappen, en hun klantenservice is uitstekend. Bovendien bieden ze een live stream van alle races zodat je ze in real time kunt volgen! U kunt gemakkelijk geld storten op uw rekening en hun minimum inzet is slechts €0.50. Plaats uw weddenschappen vandaag en kijk of u groots kunt winnen!

Hoe opent u een account bij Eurotiercé en hoeveel kost het?
Eurotiercé rekent geen toetredingskosten, beheerskosten of aanvraagkosten wanneer u een rekening bij hen opent. Uw rekening moet echter wel een saldo van ten minste € 15,00 hebben. U moet minstens 18 jaar oud zijn, u moet in een land wonen waar online weddenschappen niet verboden zijn, en u moet het registratieformulier “maak een account aan” volledig invullen.

Hoe kan ik geld opnemen bij Eurotiercé?

Klik gewoon op de knop “Verzoek om terugbetaling van winst” in de klantenzone, en geef zowel het bedrag als de datum op.

Hoe weet je of je gewonnen hebt Eurotiercé?

Je ontvangt een e-mail met de samenvatting van je weddenschappen, die je kunt gebruiken om eventuele paardenweddenschappen op te zoeken.

U kunt uw meest recente weddenschappen bekijken, evenals de winsten die u hebt behaald.

Zijn de betalingen bij Eurotiercé veilig over het internet?

De SSL-code van de site beveiligt alle betalingen en transacties die op de site worden verricht.

Pro

Con

Licentie

F+ – Online Bookmaker

Eurotiercé Details

Deposit Methods
Languages
Speel Nu
Vanaf 18 Jaar In België
4.0
Trust & Fairness
4.0
Games & Software
4.0
Bonuses & Promotions
5.0
Customer Support
4.3 Overall Rating
GOKSITESBELGIE.BE