Hoe speel je Around the Clock Darts?

Home » Algemeen » Hoe speel je Around the Clock Darts?

Darts is een populair spel onder mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Het kan op verschillende manieren gespeeld worden, maar darts spelen voor beginners is een van de meest voorkomende vormen.

Een variant die dartspelers misschien nog niet eerder hebben gezien is around-the-clock darts.

In dit artikel gaan we in op hoe je deze darts variatie kunt spelen! ???⬇️?

Hoe begin je met around-the-clock darts?

Het doel van het spel is om elk nummer op het dartbord, en ook de roos, te raken voor iemand anders om te winnen. De speler die het eerst gooit, mikt op 1, 2, enzovoort.

Als de eerste drie darts drie opeenvolgende cijfers werpen, proberen de spelers bij hun volgende worp 4, 5, en 6 te raken.

Je mag niet naar een ander cijfer gaan voordat je je doel hebt bereikt, en de cijfers moeten in numerieke volgorde worden gegooid.

Wat is de juiste techniek om around-the-clock darts te spelen?

Zoals eerder vermeld, gaat het spel verder waarbij elke speler opeenvolgende beurten werpt om het volgende nummer in hun reeks te raken. Tot het einde spelen is bij dit spel verreist.

Het spel gaat door totdat een speler alle 20 nummers op het dartbord geraakt heeft. Hierna is het hoofddoel van de spelers om de roos te veroveren.

De winnaar is de eerste speler die dit lukt. De nummers 19, 20, en de roos zijn de laatste drie cijfers die nodig zijn om het spel te winnen.

Beginners wordt aangeraden om het eenvoudiger aan te pakken en het spel te beëindigen door alleen het rode centrale gebied te gebruiken.

Het rode kerngebied en het groene gebied eromheen, beter bekend als de ‘buitenste ring’, worden vaak door beginners gebruikt om het eenvoudiger te maken.

Maak het jezelf moeilijker naarmate je vordert in vaardigheid en bekwaamheid, door alleen het rode kerngebied te gebruiken! ???⬇️?

Hoe verhoog je de inzet?

Dit is een fantastische variant van darten om te gebruiken als een oefenmethode, zoals eerder gezegd. Als je een beginner bent en je wilt je nauwkeurigheid en algehele spelprestaties verbeteren, dan is dit spel ideaal voor jou.

Natuurlijk, hoe beter je wordt, hoe makkelijker het is om alle getallen op het bord te halen, maar je kunt het jezelf ook moeilijker maken.

Een typische oefenvorm onder dartspelers is om alleen op de dubbels te spelen, wat je kan helpen een veel betere speler te worden.

Zelfs de beste spelers spelen “around-the-clock darts” en ze maken het zichzelf op verschillende manieren moeilijker.

Een populaire methode is om alle drie de segmenten van een bepaald nummer te raken voordat je verder gaat.

Dit staat bekend als “Shanghai darts“. Dit is een spel die alleen voor gevorderde, serieuze darters is!

Around-the-clock mag dan een van de eenvoudigste dartspellen zijn, het biedt een breed scala aan mogelijkheden zodat het gespeeld kan worden door mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Around-the-clock is nog steeds een van de meest populaire dartspellen, of het nu is om te oefenen voor een wedstrijd of een vriendschappelijke wedstrijd tussen vrienden.

Conclusie

Dit darts spel is erg leuk, en het is eenvoudig te spelen.

Dit kan iets zijn dat dartspelers gebruiken als oefening of zelfs gewoon voor beginners die willen genieten van de spanning van het darten met hun vrienden!

Top 5 Online Casinos Waar je Op E-sports Kan Wedden!
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
logo goksitesbelgie
Magic Betting banner
magic betting daily boosts
GOKSITESBELGIE.BE
Inhoudsopgave