Winterspelen gokkansen: De gids voor de winter spelen in Peking!!

Home » Algemeen » Winterspelen gokkansen: De gids voor de winter spelen in Peking!!

De Olympische Winterspelen zijn van start gegaan, en dat betekent dat sportfans van over de hele wereld samenkomen om hun favoriete atleten aan te moedigen.

Dit jaar worden de Spelen gehouden in Beijing, China, en er zullen zeker veel spannende evenementen plaatsvinden.

Of u nu een fan bent van skiën, schaatsen, of bobsleeën, er is voor elk wat wils op de Olympische Winterspelen.

In dit artikel nemen we een kijkje naar de winkansen voor een aantal van de meest populaire evenementen en geven we je een paar tips over hoe je winst kunt maken terwijl je je favoriete atleten aanmoedigt!

Het is de eerste keer dat de Olympische Winterspelen worden gehouden in een stad waar eerder de Olympische Zomerspelen (2008) werden gehouden.

Het is ook de eerste keer dat er zo een uitgebreid assortiment te vinden is bij Ladbrokes Sport in de geschiedenis van de Olympische Spelen! ⬇️????

Peking ligt 13 uur voor op Oost Europese tijd , en is ook dit derde opeenvolgende Olympische evenement in Azië. (2021 Tokio, 2018 Pyongyang).

Laten we de Olympische Winterspelen van Peking eens nader bekijken en wie de beste kans maakt om goud te winnen.

De spelen beginnen op 3 februari en eindigen op zondag 20 februari.

Op 4 februari begint de openingsceremonie voor de Olympische Winterspelen van 2022. Enkele evenementen zijn echter al begonnen.

De gouden medailles worden uitgereikt op zaterdag 5 februari en de festiviteiten worden afgesloten op zondag 20 februari, wanneer de laatste vier medailles worden toegekend.

Het Internationaal Olympisch Comité koos Beijing in 2015 als gaststad voor de Olympische Winterspelen van 2022 na de overwinning van China in een wereldwijd biedingsproces.

De stad bevindt zich in een uitstekende positie om als eerste zowel de Olympische zomer- als winterspelen te organiseren.

Verscheidene sportlocaties die voor de Olympische Zomerspelen van 2008 werden gebruikt, worden opnieuw gebruikt, maar nu voor andere sporten.

In het Nationaal Indoor Stadium dat vroeger werd gebruikt voor ritmische gymnastiek, trampoline en handbal, zal nu ijshockey worden gespeeld.

De weddenschappen voor welk land de meeste gouden medailles zal winnen en wie de meeste medailles in totaal zal winnen, zijn geopend.

Met een win kans van 1/6 is Noorwegen een sterke favoriet om de meeste gouden medailles te winnen op de Spelen.

Het ROC (Russisch Olympisch Comité) staat op 8/1, gevolgd door Duitsland op 9/1 en Canada met 16/1.

De olympische winterspelen in de volle covid-19 periode

Dit is een tijdperk van COVID-19 waarin onzekerheid hoogtij viert. Wereld evenementen zoals de Olympische Spelen, die een populaire attractie zijn voor sport weddenschappen, zijn niet immuun voor deze moeilijke tijden.

Positieve Covid-19-tests kunnen een einde maken aan de campagne van een atleet nog voor hij begonnen is, en wel met directe ingang.

Wat voor weddenschappen zijn er beschikbaar op de Olympische Spelen?

Er zijn in totaal 109 verschillende evenementen die plaats zullen vinden in de 15 verschillende sporten van de Olympische Winterspelen. Als gevolg daarvan heeft elke bookmaker wel een verschillend aanbod van beschikbare weddenschappen.

 1. Alpine skiën
 2. Biatlon
 3. Bobslee
 4. Crosscountry- skiën
 5. Curling
 6. Figuurschaatsen
 7. Freestyle skiën
 8. ijshockey
 9. rodelen
 10. Skispringen + langlaufen
 11. Short Track schaatsen
 12. Skeleton
 13. Ski springen
 14. Snowboarden
 15. Snel schaatsen

Bij de meeste bookmakers kunt u wedden op de algemene winnaar van elk mannen- en vrouwenevenement. Een andere populaire methode om aan de spelen deel te nemen is te wedden op welk land de meeste gouden medailles en het totaal aantal medailles zal hebben.

Kleine tip van ons team: Noorwegen komt volgens de recentste voorspellingen naar boven om voor beide gok disciplines te slagen! ⬇️????

Op welke spellen is het dan best om te gokken?

In 2022 is er geen duidelijke favoriet in de “Men’s Downhill”. De Zwitser Marco Odermatt zal echter grote kans maken op goud in de reuzenslalom voor mannen en is een van de meest waarschijnlijke winnaars op de Olympische Winterspelen.

Marco is dit jaar in topvorm, met zeven races en vier overwinningen dit seizoen. Hij zal bijna zeker als favoriet starten in die race, wat een unieke kans en opportuniteit maakt om op hem te gokken.

Vergeet zeker niet om onze gids door te nemen over hoe te gokken op sport! Denk eraan gemakkelijk geld bestaat niet! ⬇️????

Bij de slalom voor vrouwen gaat de rivaliteit tussen Mikaela Shiffrin van de Verenigde Staten en Petra Vlhova van Slowakije. Shiffrin pakte met haar betere seizoen het goud in de laatste slalom in Pyongyang.

Weddenschappen voor de Olympische Winterspelen

Landen met de meeste gouden medailles

 • Noorwegen -400
 • Duitsland +600
 • Rusland +900
 • USA +1400
 • Canada +1800
 • Nederland+3300

Landen met de meeste medailles in het algemeen

 • Noorwegen -650
 • Rusland OC +800
 • Duitsland +800
 • USA +1400
 • Canada +1200
 • Nederland+5000

Conclusie:

Zoals je kunt zien, is er geen tekort aan weddenschappen op de 2022 Olympische Winterspelen.

Bij de meeste sportwedkantoren heb je een ruime keuze aan weddenschappen en winkansen om uit te kiezen.

Je kunt wedden op alle 109 evenementen, maar ook op speciale aanbiedingen zoals landenwinnaars of winnaarsvoorspellingen voor elk individueel evenement.

Een laatste tip van ons team: Voordat je weddenschappen plaatst op de Olympische Winterspelen, moet je altijd je onderzoek doen en verschillende aanbieders vergelijken.

Zo kun je er zeker van zijn dat de kansen goed voor je zijn!

We wensen je veel succes met wedden en hopen dat alle weddenschappen zullen lonen! ⬇️????

Top 5 Sportbookmakers!
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
5,0 rating
5.0
Vanaf 21 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
4,8 rating
4.8
Vanaf 18 Jaar In België
logo goksitesbelgie
Magic Betting banner
magic betting daily boosts
GOKSITESBELGIE.BE
Inhoudsopgave